fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

ДТП у Сумській області. Встановлено попередні причини зіткнення

Встановлено попередні причини зіткнення потяга і маршрутки в Сумській області.

   Правоохоронці Сумщини встановили попередні причини зіткнення потягу та маршрутки, передає УНН з посиланням на УМВС у Сумській області.

 “За попередніми висновками, зіткнення трапилось через те, що водій їхав через регульований залізничний переїзд на червоний сигнал симафорра та не налдав перевагу у русі”, — зазначили у міліції.

 На місці зіткнення потягу та маршрутки у Сумській області працює 9 одиниць спецтехніки та 40 людей особового складу. Як зазначили рятувальники, на місце події виїхало керівництво обласного тер управління ДСНС.

 “Наразі на місці працює 9 одиниць пожежної та спеціальної техніки та 40 людей з особового складу. Залучені чергові бойові караули та резервна техніка. Наразі ліквідація наслідків ДТП триває”, — зазначили рятувальники.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Як раніше повідомляв УНН, на місце зіткнення потяга та маршрутки з людьми виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом УМВС у Сцмській області. Про це УНН повідомили у сумській міліції. Як зазначили правоохоронці, наразі встановлено, що маршрутний автобус рухався у бік Сум за маршрутом “Ганнівка — Суми”, а потяг прямував за маршрутом “Суми — Ворожба”.

 “Про постраждалих у потязі не повідомляється. Загинуло 12 осіб, 5 травмованих направлено до лікарні. Водій — чоловік 1986 року народження. На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом УМВС області”, — зазначили у міліції Сумщини.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Як повідомляв УНН, за оперативною інформацією о 15.35 4 лютого відбулося зіткнення локомотиву та маршрутного автобусу на залізно-дорожньому переїзді в Сумській області (Білопільський район, с. Вири). За попередньою інформацією 12 людей загинуло, ще 5 постраждало. Працівники ДСНС та швидкої допомоги виїхали на місце аварії для надання необхідної допомоги, повідомили УНН у прес-службі виконувача обов’язків Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула. В.о. Віце-прем’єр-міністра Олександр Вілкул терміново припинив робочу поїздку в Донецьк та вилетів до Сум для проведення оперативної наради Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 Джерело: УНН

Читайте також: