fbpx
Політика

Анатолій Гриценко закликав владу Австрії затримати Миколу Азарова

Екс-міністр оборони України, депутат Верховної Ради Анатолій Гриценко вирішив розповісти про свою поїздку до Берліна, куди його запросили представники Музею Берлінської стіни. За його словами, в ході свого візиту він зустрівся з ключовими людьми, які впливають на політику Німеччини щодо Росії та України. Крім того, він провів прес-конференцію для журналістів.

 «Розповів їм правду про наш Майдан, оскільки бачу, що у декого в Європі склалися не зовсім вірні оцінки, а звідси – не завжди зважені пропозиції та дії з вирішення конфлікту», – написав Анатолій Гриценко в Facebook.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Також він повідомив, що через пресу закликав австралійську владу негайно заарештувати екс-прем’єра України Миколи Азарова, який разом з родиною втік до Австрії і вирішив там пересидіти Майдан. За словами політика, він навів незаперечні докази, чому і за що Азарова мають посадити в Австрії під домашній арешт, а його фірми і рахунки в австрійських банках заблокувати.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Сказав європейцям прямо: Досить вже говорити нам про європейські цінності – доведіть, що ви самі їх дотримуєтеся! Не потрібно нам допомагати – виконуйте свої власні закони, за боротьбу з корупцією та відмивання брудних коштів», – додав Анатолій Гриценко.

 На думку Гриценка, його почули і зрозуміли вірно.

 «Побачимо, чи буде діяти Австрія, як того вимагає закон, чи…», – написав він наостанок.

Читайте також: