fbpx
Політика

Амністії учасників акцій протесту не мають сенсу – О. Данилюк

О. Данилюк: в амністії євромайданівців немає сенсу.

  Амністії учасників акцій протесту, які розпочалися 21 листопада не мають сенсу, оскільки вони не оберігають людей від подальших репресій. Про це на своїй сторінці в Facebook написав лідер організації "Спільна справа" Олександр Данилюк, передає УНН.

 "Амністії не мають жодного сенсу. Вони не убезпечать від подальших репресій, тим більш, що викрадення і вбивства активістів здійснюються поза межами формального правового поля. Ми маємо справу з маніякальними серійними вбивцями, мирне співіснування з якими просто неможливе", – написав О. Данилюк.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 За словами політичного діяча, що спроби пошуку якогось компромісу з політичними опонентами мало можливі.

 "Спроби, в якості компромісу, обмежити кількість жертв цих канібалів, є не лише неморальними, але й безглуздими, оскільки не дають суспільству реальних механізмів примусу канвбалів дотримуватись цих домовленостей", – відзначив О. Данилюк.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Нагадаємо, що координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, який потрапив до бази осіб, що розшукуються правоохоронцями, на своїй сторінці у соцмережі facebook раніше написав, що він втік з України до Лондона.

 Джерело: УНН

Читайте також: