fbpx
Кінотеатри

Голлівудський актор Філіп Сеймур Хоффман знайдений мертвим

Відомий голлівудський актор Філіп Сеймур Хоффман в неділю був знайдений мертвим у своїх апартаментах в нью-йоркському районі Манхеттен. Джерело в поліції повідомило, що причиною смерті актора могло стати передозування наркотиками.

 46 -річний Хоффман був виявлений у своїй ванній кімнаті з шприцом в руці, крім того, в квартирі було знайдено речовину, схожу на героїн. В управлінні поліції Нью-Йорка підтверджують смерть актора, однак давати які-небудь коментарі відмовляються.

 Як стало відомо, поліцію до Хоффману викликав сценарист Девід Катц, стурбований тим, що актор довгий час не відповідає на дзвінки. В оточенні Хоффмана повідомили, що той ще в молодості мав проблеми з наркотиками і навіть був змушений лягти в клініку для боротьби з наркотичною та алкогольною залежністю.

 "Ми спустошені раптовою і трагічною втратою нашого улюбленого Філа. Ми цінуємо вашу підтримку, але просимо вас в цей скорботний для нас час проявити стриманість. Моліться за нього, нехай він буде у ваших думках ", – йдеться в заяві сім’ї Хоффмана, поширеній його представниками.

Філіп Сеймур Хоффман народився в 1967 році, на телебаченні і в кіно почав зніматися в 1990-х. У фільмографії Хоффмана більше 60 ролей, у тому числі у таких відомих режисерів як брати Коени, Тодд Солондз, Спайк Лі, Девід Мемет, Ентоні Мінгелла, Кемерон Кроу, а також Пол Томас Андерсон. У Андерсона Хоффман зіграв у п’яти з шести його картин.

 Серед найбільш відомих його робіт – фільми « Запах жінки», «Великий Лебовські», «Магнолія», «Талановитий містер Ріплі», «Капоте», «Рок-хвиля», «Людина, яка змінила все», «Березневі іди». У 2006 році Хоффман отримав "Оскара" за головну роль у фільмі "Капоте", а в 2012 році був визнаний кращим актором Венеціанського кінофестивалю за другорядну роль у драмі "Майстер". У Хоффмана залишилися 10 -річний син і дві дочки п’яти і семи років.

Читайте також: