fbpx
Футбол

Україна і Росія не готові створити Об’єднаний чемпіонат – Каряка

Півзахисник російської «Волги» Андрій Каряка поділився своєю думкою про Об’єднаний чемпіонат. Втім, гравець «Волги» так і не зміг дати однозначної відповіді на таку перспективу, передає  «Спорт день за днем».

  «Загалом, як план на майбутнє ідея з таким чемпіонатом, може, і хороша. Але зараз готовності у сторін, наскільки я розумію, немає», – заявив Каряка.

  Якщо побіжно дивитися, міркує Каряка, то в Україні начебто створена гарна футбольна інфраструктура, яка залишилася ще з чемпіонату Європи 2012 року. Одночасно з цим, пояснив він, багато українських клубів останнім часом припиняють існування через серйозні проблеми з фінансуванням.

  «Яке в Росії положення, всі знають: тренувальних баз і стадіонів мало, проблем матеріальних у футболі багато», – підкреслив Каряка.

  Крім того, зазначив хавбек, немає відповіді на питання про те, що буде з єврокубковою квотою в разі об’єднання чемпіонатів. Після цього у Каряки поцікавилися, чи стежить він за українськими клубами. Хавбек «Волги» відповів, що стежить за українськими командами тільки в Лізі Європи чи Лізі чемпіонів.

  «За чемпіонатом України майже не стежу», – підсумував він.

Читайте також: