fbpx
Політика

МЗС Німеччини: Янукович повинен виконати свої обіцянки

До виконання всіх обіцянок президента України Віктора Януковича закликав міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер. Як зазначив німецький політик, лише в цьому випадку сторони зможуть знайти мирний вихід з нинішньої політичної кризи в Україні, передає «Дзеркало тижня».

 Варто відзначити, що міністр закордонних справ Німеччини закликав президента Януковича виконати свої обіцянки негайно і в повному обсязі. Йдеться про обіцянки, які президент України дав опозиції.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Боюся, що тільки в цьому випадку може бути знайдений вихід», – заявив Франк-Вальтер Штайнмайер. Про це глава МЗС Німеччини повідомив у суботу, 1 лютого 2014 року, під час Мюнхенської міжнародної конференції з питань безпеки.

 Після цього німецький міністр закликав всіх учасників Мюнхенського форуму з питань політики безпеки докласти спільних зусиль для вирішення «українського питання». На думку Штайнмайера, в питанні щодо виходу України з кризи зволікати не можна.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Коли біля порохової бочки вже тліє гніт, дуже небезпечно тягнути час», – підкреслив він.

 Раніше глава МЗС Німеччини сказав, що без Росії Захід не може вирішити багатьох проблем.

Читайте також: