Хайді Клум ненавидить бігову доріжку

У свої 40 років знаменита топ-модель Хайді Клум виглядає просто чудово. При тому, що Хайді Клум народила чотирьох дітей, її фігурі може позаздрити не одна молода дівчина. Багатьох цікавить питання – як же знаменитості вдається так чудово виглядати в свої роки? Одні схиляються до думки, що Хайді Клум постійно сидить на строгих дієтах. Інші вважають, що ідеальних форм модель домоглася завдяки щоденним заняттям у спортзалі.

 Але нещодавно Хайді Клум сама розкрила секрет своїх ідеальних форм. Так, дійсно, вона стежить за своїм раціоном харчування, не переїдає і віддає перевагу здоровій їжі (але це зовсім не означає, що Хайді Клум мучить себе суворими дієтами). І, звичайно ж, знаменитість постійно займається спортом. Але перевагу вона віддає не тренуванню в залі, а пішим прогулянкам на свіжому повітрі або катання на велосипеді з дітьми. І навіть бігова доріжка, яка стоїть в будинку у зірки, не викликає у неї бажання позайматися.

 «У мене є вдома бігова доріжка. І вона дійсно класна, але я нею не користуюся. Мені вона подобається і все таке, але у мене взагалі немає часу бігати на ній», – розповіла Хайді Клум.

Related Post

 Також модель зізналася, що після 40 стала стежити за своєю зовнішністю більш інтенсивно: більше рухатися і проводити час на свіжому повітрі.

 

За матеріалами: story.com.ua

Leave a Comment