fbpx
Політика

Військові закликали Януковича вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні

На зборах апарату Міноборони закликали президента вжити заходів щодо стабілізації ситуації в країні.

   У Києві відбулися загальні збори апарату Міністерства оборони України на яких військовослужбовці та працівники апарату Міністерства закликали Президента вжити заходів щодо стабілізації ситуації в країні, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

 За повідомленням, учасники зборів висловили занепокоєння ситуацією, що склалася останнім часом в державі. За словами виступаючих, події, що розгортаються сьогодні в Україні, не можуть не турбувати людей, адже вони стосуються майбутнього країни та кожного її громадянина.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Також військовослужбовці та працівники ЗС України назвали неприпустимими силове захоплення державних установ, перешкоджання представникам органів державної влади та місцевого самоврядування виконувати свої обов’язки, зауваживши, що подальша ескалація протистояння загрожує територіальній цілісності держави.

 "Висловлюючи свою громадянську позицію, військовослужбовці та працівники ЗС України, які проходять службу та працюють в апараті Міністерства оборони України, закликали Верховного Головнокомандувача в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві", – йдеться у повідомлені Міноборони.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: