fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Українська влада просто шукає цапів-відбувайлів», – Геннадій Корбан

Два дніпропетровських бізнесмени, – Борис Філатов і Геннадій Корбан, раніше вирішили покинути Україну через серйозну загрозу арешту. Відзначимо, що Філатову і Корбану належить у Дніпропетровську торговий центр «Пасаж», а також цілий ряд інших бізнесів.

Геннадій Корбан, який в даний момент знаходиться в Ізраїлі, розповів в інтерв’ю українським ЗМІ деякі подробиці події, передає «ЛІГАБізнесІнформ».

Він нагадав, що під час відомих подій у Києві на вулиці Грушевського було вирішено організувати трансляцію «5 телеканалу» на екранах торгового центру «Пасаж». Додамо, що ТЦ «Пасаж» знаходиться в самому центрі Дніпропетровська.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Ми також вивісили прапори України і Європейського союзу на будівлях», – підкреслив бізнесмен.

Після цього в трьох торгових центрах несподівано відключили енергопостачання. Крім того, в торгових центрах відключили і резервні системи, підкреслив Корбан.

За його словами, інцидент стався у розпал роботи зазначених торгових центрів, – приблизно о 17:30. На той момент у ліфтах і на ескалаторах знаходилися звичайні люди. Втім, на виклик не приїхала жодна аварійна служба.

«Людей з ліфтів діставали власними силами», – сказав Геннадій Корбан.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Корбан додав, що нещодавно народний депутат України від «Партії регіонів» Дмитро Шпенов фактично звинуватив його і Філатова в «організації та фінансуванні дніпропетровського Євромайдана і спроби захоплення дніпропетровської обласної держадміністрації».

Корбан заперечує причетність до Євромайдану і спробі захоплення ОДА.

«Тим більше, що захоплювати обладміністрацію не має ніякого сенсу. Я думаю влада, просто шукає цапів-відбувайлів», – міркує Геннадій Корбан.

Корбан пояснив, що їх бізнес не намагалися забрати. Незважаючи на це, додав він, до них в офіс приїжджали бійці дніпропетровського «Беркута».

Читайте також: