fbpx
Новини Євромайдана

Р.Безсмертний вважає, що Ю.Тимошенко змогла б заспокоїти Майдан

Ситуацію на Майдані заспокоїла б Ю.Тимошенко – Р. Безсмертний.

  Поява Юлії Тимошенко на Майдані могла б заспокоїти ситуацію – вважає представник Громадянської ініціативи “Третя Українська Республіка” Роман Безсмертний, повідомляє УНН із посиланням на прес-службу "Третьої Республіки".

 “Якщо влада хоче на сьогоднішній день прискорити вирішення ситуації, то їй треба купувати квиток, їхати в Качанівку до Тимошенко, просити її щоб вона вийшла. Її поява на Майдані дуже швидко заспокоїло б ситуацію”, — заявив інтерв’ю Радіо Свобода Білорусь представник Громадянської ініціативи “Третя Українська Республіка” Роман Безсмертний.

 Він зазначив, проблема полягає в тому, що лідери опозиції останнім часом не піднімають це питання. “Та й влада набагато більше боїться Тимошенко зараз, ніж півроку чи рік тому”, — зазначив Безсмертний.

 Представник “Третьої Української Республіки” звернув увагу на те, що на сьогоднішній день в опозиції з’явився лідер, чия підтримка і президентський рейтинг зростають — це Віталій Кличко. Втім, Безсмертний підкреслив, що потрібно розуміти, що в трійці — Кличко, Яценюк, Тягнибок — з’явився ще й повноправний четвертий конкурент: Петро Порошенко.

 “Як ситуація буде розв’язана між ними — це питання їхніх внутрішніх домовленостей. Але цілком очевидно, що вони — це найближче політичне майбутнє України”, — упевнений представник “Третьої Української Республіки”.

 Джерело: УНН

Читайте також: