fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Правоохоронці повідомили про хід розслідування викрадення Д. Булатова

Міліція повідомила подробиці розслідування провадження про викрадення Д. Булатова.

   Міліція Києва повідомила про подробиці розслідування кримінального провадження у справі викрадення Д. Булатова, передає УНН з посиланням на ГУ МВС Києва.

 Як зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника столичної міліції Валерій Мазан, зі слів друзів та знайомих Булатова стало відомо, що 22 січня 2014 року на перехресті однієї з вулиць у Деснянському районі столиці невідомі нанесли йому удар тупим предметом в область голови та заштовхали в салон автомобіля, після чого повезли в невідомому напрямку, незаконно утримували, а вчора вивезли його до лісосмуги і залишили.

 “Дмитро Булатов дійшов до с. Вишеньки Бориспільського району Київської області і звернувся до місцевого мешканця, який повідомив друзів потерпілого про місце його перебування. В подальшому вони доправили його до лікарняного закладу.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За попереднім діагнозом лікарів, у потерпілого виявлено чисельні гематоми тіла, різану рану вуха.

 Варто зазначити, що 30 січня о 23.30 до міліції надійшло повідомлення, що на одній з автостоянок Дніпровського району Києва знайдено автомобіль, яким керував Д. Булатов до часу свого зникнення. Автомобіль доправлено до Дарницького райуправління міліції для проведення огляду. Наразі Дмитру Булатову в медичному закладі забезпечено охорону. За вказаним фактом працівниками міліції проводиться ряд необхідних заходів для встановлення всіх обставин скоєного злочину.

 Слід зауважити — замість того, щоб одразу викликати на місце події швидку допомогу та працівників міліції, що дало б змогу оперативно та об’єктивно з’ясувати всі обставини та місце утримання Дмитра Булатова, його друзі та журналісти брали у потерпілого коментарі, а після цього доставили до лікарні”, — зазначили у міліції Києва.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Як повідомляв УНН, наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2. ст. 146 Кримінального кодексу України “Незаконне позбавлення волі або викрадення людини”. Створено слідчо-оперативну групу з числа досвідчених працівників слідчих та оперативних підрозділів. Розслідування перебуває на контролі Міністерства внутрішніх справ України.

 Нагадаємо, 30 січня поточного року о 23.30 по спецлінії “102” до міліції звернувся народний депутат України Петро Порошенко та повідомив, що в одну з приватних медичних клінік доставлено активіста “Автомайдану” Дмитра Булатова. До медичного закладу одразу виїхала слідчо-оперативна група Дарницького райуправління столичної міліції. Правоохоронцям не вдалося детально опитати потерпілого у зв’язку зі станом його здоров’я.

 Джерело: УНН

Читайте також: