fbpx
Новини Євромайдана

На Євромайдані встановлюють нові намети

Через два дні після прийняття українським парламентом закону про амністію, згідно з яким передбачається звільнення всіх захоплених адміністративних будівель, мітингувальники в українській столиці продовжують розширювати територію Євромайдану. Про це сьогодні, 31 січня, повідомляють РИА-Новости.

За даними інформаційного агентства, нові намети, над якими майорять прапори опозиційної фракції «Свобода», почали з’являтися в районі Жовтневого палацу. Також повідомляється, що радикали «Правого сектору» почали зміцнювати мішками зі снігом нові намети, які були встановлені на початку вулиці Грушевського. Таким чином, опозиційні сили дають зрозуміти, що вони й не думають виконувати умови, які були передбачені законом про амністію учасників протестних акцій. Нагадаємо, що в ухваленому законі був пункт про звільнення вулиці Грушевського, на якій знаходяться будівлі Верховної ради і Кабінету міністрів країни.

За останніми даними українських правоохоронців, за час Євромайдану були затримані 234 людини, 140 з яких були арештовані.

Читайте також: