fbpx
Політика

З ПР вчинили як з «тітушками» з Маріїнського парку – Віктор Балога

 Позафракційний депутат Верховної Ради України Віктор Балога вважає, що 29 січня з депутатами Партії регіонів вчинили точно так само, як і з «тітушками» з Маріїнського парку – зігнали в одне місце і не випускали за периметр без команди.

 «Можливо, хоч після цього вони зрозуміють, яку країну допомагають будувати підняттям своїх рук?», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

 Якщо ж ні, то, як сказав Віктор Балога, країни Заходу повинні провести відповідну профілактичну роботу. Для початку, за його словами, Євросоюзу, США і Великобританії слід застосувати санкції щодо всіх без винятку, хто входить до «групи – 232», яка проголосувала за законопроект Мірошниченка.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 «Так як депутати мають дипломатичні паспорти, прошу керівництво європейських країн скасувати безвізовий в’їзд для цих депутатів», – написав Віктор Балога.

 Що ж до закону про амністію, то, як повідомив депутат, якби люди, які її потребують, боялися б влади, то ніколи б на Майдан не вийшли. Таким чином, як він зазначив, будь-який крок, який віддаляє керівників країни від компромісу з власним народом, лише більше злить людей.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Якщо влада хоче саме цього, то вона відчує цю злість сповна», – підкреслив Віктор Балога.

Читайте також: