fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. «Динамо» проведе матч примирення між активістами і «Беркутом»?

Президент київського клубу «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував ідею екс-гравця національної збірної України Євгена Левченка, який раніше запропонував провести товариський футбольний матч між активістами Євромайдана і бійцями «Беркута». Зокрема, Ігор Суркіс підтримав ідею з «матчем примирення». Про це повідомляє телеканал «ТСН».

 Вся ідея полягає в тому, щоб перенести поле бою з збройного на мирне. Таким чином, упевнений автор ідеї, нарешті вийде залагодити конфлікт між активістами Євромайдану і бійцями «Беркута».

 Як стало відомо, протестувальники на вулиці Грушевського нібито дали згоду на свою участь. Поки триває перемир’я між сторонами, мітингувальники почали готуватися до «матчу перемир’я». Відзначимо, що свої тренування активісти проводять на Європейській площі. Втім, ганяли футбольний м’яч і правоохоронці. Незважаючи на це, грати в футбол з активістами Євромайдану в «Беркуті» не збираються.

 Ігор Суркіс нагадав, що в Конча-Заспі є теплий манеж. Президент «Динамо» сказав, що надасть цей манеж, аби противники погодилися зіграти у футбол.

 «Я готовий надати футбольне поле для миру і злагоди в нашому суспільстві. Щоб було тепло, комфортно, і все пройшло в дружній обстановці. Можна зіграти такий "матч примирення"», – заявив Ігор Суркіс.

 Нагадаємо, що раніше пам’ятник Лобановському опинився в епіцентрі протистояння між мітингувальниками і бійцями «Беркута». Після цього президент «Динамо» заявив, що в клубі зроблять все, щоб відновити пам’ятник Лобановському. Він пояснив, що керівництво клубу спеціально виставило пам’ятник Лобановському за межами стадіону імені «Динамо». Це було зроблено для того, щоб якомога більше людей побачило пам’ятник, могло покласти квіти, однак монумент все одно постраждав.

Читайте також: