fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Дим від покришок шкодить здоров’ю дітей – КМДА

Учнів школи № 94 «Еллада» вирішили перевести в приміщення школи 1-3 ступенів № 90. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації, передає «Українська правда».

У КМДА розповіли, що стало причиною для тимчасового переведення дітей та вчителів цієї школи. Основною причиною для такого рішення стало забруднення атмосферного повітря, зазначили в КМДА.

Школа № 94 «Еллада» знаходиться за адресою: вулиця Ольгинська, 2/4. Школа № 90 знаходиться на вулиці Лаврській, 2.

Показники забруднення біологічними і хімічними речовинами атмосферного повітря неподалік від школи на вулиці Ольгинська виявилися перевищені приблизно в 2-4 рази.

«Результати лабораторних досліджень показали, що вміст оксиду вуглецю, ангідриду сірчистого та діоксиду азоту перевищує гранично допустиму концентрацію», – сказано в зверненні Київської міської державної адміністрації.

Лабораторні дослідження зі спалювання автомобільних покришок та сміття на зазначеній території проводилися відразу в п’яти місцях. Отже, як сказано в рекомендаціях головного управління Державної санепідемслужби України в Києві, з 28 січня 2014 перебування дітей у приміщеннях школи № 94 «Еллада» було припинено.

Читайте також: