fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У центрі Києва невідомі розібрали облаштування елітної школи на барикади

Натовп розібрав облаштування київської школи для барикад.

У центрі Києва в ніч з 23 на 24 січня натовп з 70 невідомих осіб проник на територію елітної школи № 94 "Еллада" на вулиці Ольгинській, що поряд з урядовим кварталом, зламав величезні ковані ворота і вкрав 16 металевих навісів, встановлених над вікнами їдальні і роздягальні та інших підвальних приміщень. Про це УНН повідомили в столичній міліції.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Як зазначили правоохоронці, заява про вчинення правопорушення надійшла від директора школи.

 "З’ясувалося, що о 1:30, коли добудовувалися барикади на вул. Інститутській, невідомі люди вторглися на територію школи, погнули ковані ворота в грецькому стилі, зроблені під замовлення, і почали зривати навіси, які були над вікнами напівпідвального приміщення школи, в якому розташовані шкільні їдальня і роздягальня. Охорона відразу ж викликала міліцію, але зловмисники до їхнього приїзду встигли втікти. Зараз відомо, що нападників було близько 70 осіб. Відомо, що ці деталі пішли на будівництво барикад на вул. Інститутській. Підраховується сума збитків", – зазначили в київській міліції.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Там також зазначили, що відкрито кримінальне провадження, однак хуліганів поки не знайшли. За крадіжку їм загрожує від 8 до 13 років позбавлення волі.

Джерело: УНН

Читайте також: