fbpx
Новини Євромайдана

На лікування до Литви доставили першого постраждалого євромайданівця

Постраждалі активісти Євромайдану через нестабільну ситуацію в країні і боязні опинитися за ґратами, потихеньку починають виїжджати на лікування за кордон. Так, першого з них з важкими пораненнями доставили до Литви. У вільнюській лікарні пораненого активіста провідала президент Литовської Республіки Даля Грібаускайте. Про це повідомили в прес -службі президента Литви. Даля Грібаускайте побажала українцеві якнайшвидшого одужання і додала, що литовські медики готові надати будь-якому потерпілому активісту Євромайдану висококваліфіковану допомогу.

 «Не можна виправдати нездатність України знайти мирне вирішення кризи, використання проти людей грубої сили і насильства. Литва добре розуміє демократичні устремління українського народу і готова йому допомогти. Професійні литовські медики нададуть висококваліфіковану медичну допомогу та догляд», – зазначила вона.

 Також повідомляється, що найближчим часом до Литви будуть доставлені ще кілька громадян України, постраждалих під час зіткнень у Києві.

Читайте також: