fbpx
Політика

Влада Таїланду дала опозиції 72 години, щоб звільнити захоплені держустанови

Міністр праці Таїланду Чалерм Юбумрунг, що є ще й директором Центру по збереженню миру та правопорядку, зажадав від опозиції, щоб ті протягом 72-х годин покинули раніше окуповану ними територію держустанов, в іншому випадку всі вони будуть заарештовані.

"Осаді державних об’єктів має бути покладено край. Через 72 години до будівель установ будуть послані штурмові бригади, які заарештують тих, хто порушує закон. Це не загроза, а попередження", – повідомив Чалерм Юбумрунг. Влада Таїланду з 22 січня, після низки заворушень, оголосила надзвичайний стан у Бангкоку і прилеглих до нього районах.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Однак прихильники опозиції, що домагаються відставки уряду Таїланду та скасування позачергових парламентських виборів, продовжують ігнорувати вимоги влади і проводити свої акції протесту.

 До теперішнього часу блокованим залишається комплекс урядових будівель в районі Чаенг Ваттана в Бангкоку і ряд інших установ. Крім того, демонстранти перекрили рух на ряді перехресть у центрі столиці.

Читайте також: