fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Міліція перевіряє інформацію про можливий вибух на залізничному вокзалі у Львові, що надійшла з Казані

Львівську міліцію колеги з Татарстану попередили про можливий вибух на залізничному вокзалі Львова. Проводиться евакуація.

Сьогодні у Львівське обласне управління міліції надійшло повідомлення від правоохоронних органів з Російської Федерації про можливий вибух на залізничному вокзалі Львова.

Як повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, 27 січня о 10:30 у чергову частину головного управління МВС України у Львівській області надійшла інформація з чергової частини підрозділу МВС міста Казані Республіки Татарстан (Російська Федерація) про те, що до них на оперативну лінію «112» зателефонував житель міста Казані, який назвав своє прізвище, ім’я, домашню адресу і повідомив, що 27 січня о 15:00 відбудеться вибух на залізничному вокзалі Львова в Україні.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

У Львові на місце оперативно виїхали відповідні підрозділи. На залізничному вокзалі та прилеглій території працюють представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області.

Як повідомили УНІАН у підрозділі та зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, з будівлі вокзалу провели евакуацію близько 60 працівників вокзалу та значної кількості пасажирів.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

До 15:00 планується прибуття 5 потягів, здійснюватиметься висадка пасажирів, на посадку – пасажирів не пускатимуть. Поки більше інформації журналістам не повідомляють. Також немає даних щодо можливої ​​затримки руху поїздів.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: