fbpx
Політика

КПУ готова розглядати зміни до законів “16 січня” – П. Симоненко

П. Симоненко: КПУ підтримають зміни до законів "16 січня" за винятком двох.

 Фракція КПУ готова розглядати зміни до документів, прийнятих 16 січня, за винятком закону про кримінальну відповідальність за руйнування пам’ятників і закону про відповідальність за пропаганду нацизму і фашизму. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко, передає УНН з посиланням на прес-службу КПУ.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 “Ми готові розглядати зміни до цих законів, окрім двох. Якщо це буде складовою для того, щоб зняти агресію і напругу в суспільстві через майдан по всій Україні, ми підемо і на це”, – зазначив Петро Симоненко.

 За його словами, ініціаторами законів 2178а і 2179а була фракція Компартії, тому вона буде наполягати на їх дотриманні. Причому, на думку народного депутата, називати їх "диктаторськими" ніяк не можна.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 При цьому Петро Симоненко підкреслив, що тему ухвалення законів "16 січня" використовують для радикалізації суспільства. Так, за словами лідера комуністів, більшість критиків цих законів їх взагалі не читали і навіть не знають, що частина цих законів були скопійовані з європейських.

 Джерело: УНН

Читайте також: