fbpx
Політика

У Севастополі говорять про можливість створення Федеративної держави Малоросія

Про створення Федеративної держави Малоросія кажуть у Севастополі. Сьогодні ввечері ЗМІ, з посиланням на «Інтерфакс-Україна» повідомляють, що кілька севастопольських організацій заявили про можливість створення Федеративної держави Малоросія. У зв’язку з цим, як пишуть у ЗМІ, було підготовлено звернення не тільки до мешканців міста, а й до місцевих рад деяких регіонів країни – півдня, сходу і центру України.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 У засобах масової інформації наводиться повідомлення, поширене Севастопольською Координаційною Радою. У цьому повідомленні йдеться про те, що звернення підготовлене не тільки до українських регіонів, а й до «народу Росії, ЄС і світової громадськості». Повідомляється, що в Севастополі створені "молодіжні загони під керівництвом відставних офіцерів", метою яких буде недопущення провокацій і підтримка громадського порядку. Крім того, в заяві йдеться про засідання за участю представників молодіжних, спортивних, козачих, політичних і громадських організацій Севастополя.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«У разі державного перевороту і насильницького захоплення влади, Севастополь, використовуючи своє право на самовизначення, виходить з правового поля України», – наводять ЗМІ фрагмент рішення, прийнятого в ході вищевказаного засідання. Повідомляється, що також було прийнято рішення про підготовку проведення Севастопольського Народного Віче.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: