fbpx
Шоу-бізнес

Анфіса Чехова шукає, куди подіти свою зайву енергію

Тиждень російська телеведуча Анфіса Чехова провела в одній з оздоровчих клінік, щоб поправити своє здоров’я і привести організм в норму. Тут теледіві довелося сісти на жорстку дієту. Але, як пояснила Анфіса Чехова, зробила вона це не з метою схуднути, а щоб очистити свій організм від сміття. І ось реабілітація в клініці підійшла до кінця, і Анфіса Чехова похвалилася читачам свого блогу в Instagram результатами перебування в ній.

 «Я схудла на 4 кг. Але приїхала я сюди не худнути, а оздоровлюватися! І я ПРОТИ ДІЄТ. Я за правильне харчування! Але під час очищення дієта необхідна! Тому що печінка під час чищення просто не справляється з важкою їжею», – написала Анфіса Чехова.

 Також вона розповіла, що в цій клініці їй вдалося позбутися проблем з носом, і тепер Анфіса Чехова спокійно обходиться без крапель. Після тижневого курсу реабілітації Анфіса Чехова відчула неймовірний приплив енергії і тепер готова гори звернути.

 «Відчуваю я себе відмінно! Легкість неймовірна! Енергії стільки, що гори готова згорнути! Нікому там не треба зробити генеральне прибирання?», – написала вона.

Читайте також: