fbpx
Шоу-бізнес

Дмитро Тарасов шокував дружину несподіваним сюрпризом

20 січня ведуча реаліті -шоу «Дом- 2» Ольга Бузова відзначила своє 28-річчя. Але оскільки її чоловік, знаменитий російський футболіст Дмитро Тарасов в той час перебував за кордоном, відсвяткувати день народження належним чином телезірці не вдалося. Тому практично весь день Ольга Бузова провела на роботі. Однак з поверненням Дмитро Тарасов приготував справжній сюрприз своїй коханій. Напередодні він запросив Ольгу Бузову на романтичну вечерю, і до останнього вона була впевнена, що вечір проведе наодинці з чоловіком. Але зайшовши в зал, її чекав справжній сюрприз – там Ольгу Бузову чекали всі її рідні та друзі, щоб знову привітати з днем народження.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Це просто неймовірно! У мене немає слів! Перші 20 хвилин я приходила в себе, коли бачила всіх своїх друзів, рідних, колег, зібраних разом!! Ми їхали з чоловіком на романтичну вечерю, я була в повній впевненості, що будемо тільки вдвох… Він примудрився все тримати в таємниці, і зібрати найближчих мені людей Я щаслива!!» – написала Ольга Бузова у своєму Instagram і подякувала чоловікові за несподіваний, але дуже приємний сюрприз.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Цього вечора дівчину чекав ще один сюрприз. Крім татуювання, яке Дмитро Тарасов вибив напередодні і присвятив своєму батькові, він зробив ще й інше, цього разу присвячене Ользі Бузовій. На своєму зап’ясті Дмитро Тарасов зробив тату з їх ініціалами і датою весілля.

Читайте також: