fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Влада готує жорсткий штурм нових барикад?

Український опозиційний політик Зорян Шкіряк прокоментував питання зі штурмом нових барикад в Києві. Зорян Шкіряк не виключає, що в суботу влада спробує влаштувати «зачистку» нових барикад в українській столиці. Йдеться про барикади, які знаходяться на вулицях Грушевського та Інститутській.

«Не виключаю, що завтра хунта здійснить спробу зачистки нової барикади, яка знаходиться на вулиці Інститутській і, можливо, барикад на вулиці Грушевського. Штурм очікується жорсткий», – заявив Зорян Шкіряк.

Після цього Зорян Шкіряк розповів, чому влада хоче влаштувати «зачистку» барикад. Судячи з усього, міркує опозиціонер, розширення периметра київського Майдану не сподобалося нинішній владі. Про це Зорян Шкіряк повідомив на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук».

«Ну, що ж, вперед, штурмуйте. Ми готові. Після жорстоких вбивств патріотів українці чудово розуміють ціну їхньої боротьби за владу», – підкреслив Шкіряк.

Опозиціонер вважає, що «мобілізація, максимальна присутність і активність українських громадян на Майдані в Києві кожні день і ніч необхідні, як повітря». Саме це, на думку Шкіряка, найбільше стримує і лякає нинішню владу.

Зорян Шкіряк також розповів про «поведінку» опозиційних лідерів на Майдані. За його словами, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок особисто будували барикади, а також поспілкувалися з патріотами на вулиці Грушевського. Опозиціонер стверджує, що в даний момент Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок знаходяться в центрі Києва, на Майдані.

«Також, там чергує багато народних депутатів України від "Свободи" і "Батьківщини"», – додав він.

Крім того, народні депутати України чергують і в лікарнях, в які можуть привозити побитих і поранених мітингувальників.

«В Олександрівській лікарні перебуває Дмитро Андрієвський, а в лікарні "швидкої" Ірина Луценко», – підсумував він.

Читайте також: