fbpx
Політика

Віктор Янукович заявив про досягнення домовленостей з опозицією

В. Янукович домовився з опозицією.

 Президент України Віктор Янукович заявляє про досягнення домовленостей з опозицією. Про це він сказав під час зустрічі з керівниками українських церков та релігійних організацій, передає кореспондент УНН.

 “Ми з ними (лідерами опозиції – ред.) практично домовились про синхронні дії … У мене язик не повертається звинувачувати лідерів опозиції (у заворушеннях на Грушевського – ред.), яких ніхто не чує”, – сказав президент.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Він розповів, що під час перемовин з опозицією було домовлено, що учасники протестів відходять від правоохоронців на вулиці Грушевського на безпечну відстань, а також припиняють нападати на правоохоронців.

 “Ми домовились з опозицією, що люди, які не вчинили тяжких злочинів, будуть відпрацьовані у відповідності до Закону “Про амністію”, – розповів він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Водночас президент додав, що частина Майдану не сприйняла домовленості. Він також зазначив, що переговори з опозицією будуть продовжені сьогодні.

 Джерело: УНН

Читайте також: