fbpx
Політика

Розкол України є метою опозиції – Партія регіонів

У Партії регіонів заявляють, що дії опозиції спрямовані на розкол України.

  Події останніх днів і минулої ночі в країні підтвердили повну неспроможність опозиційних лідерів контролювати дії мітингувальників у столиці України, йдеться у заяві прес-служби Партії регіонів, поширеній в п’ятницю.

"Ситуація загострилася по всій країні, особливо в західних регіонах. У ряді українських міст – Тернополі, Львові, Рівному, Івано-Франківську та Хмельницькому – екстремістами захоплені будівлі обласних державних адміністрацій. Спроби взяти штурмом ОДА також були зроблені в Житомирі, Черкасах, Полтаві, Чернівцях, Сумах. Триваючі захоплення адміністративних будівель, прагнення паралізувати роботу виконавчої влади на місцях і бандитизм на вулицях українських міст свідчить про одне – дії опозиційних лідерів і їхніх зарубіжних спонсорів спрямовані на те, щоб розколоти Україну", – йдеться в заяві.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

При цьому в Партії регіонів підкреслюють, що "тільки діалог і пошук компромісу зможе зберегти цілісність нашої держави і нормалізувати життя в країні".

"Не йдіть на поводу у екстремістів, не підтримуйте радикально налаштованих підбурювачів! Тільки здоровий глузд, виконання і дотримання законів кожною людиною дозволить зберегти наші сім’ї, зберегти нашу державу", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Партія регіонів, будучи відповідальною політичною силою, лави якої сьогодні налічують більше мільйона осіб, заявляє з усією відповідальністю: ми не допустимо розколу України і повалення законно обраної державної влади!", – резюмується в заяві.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: