fbpx
Політика

Янукович: Поки я керую Україною, нікому не вдасться її розділити

Поки Віктор Янукович перебуває при владі, розділити Україну на західну і східну не вдасться нікому. Президент України зробить все можливе, щоб зберегти цілісність держави. Але для цього політики повинні припинити між собою боротьбу. Про це йдеться в коментарі Віктора Януковича, переданого агентству «Інтерфакс-Україна» у четвер, 23 січня.

 Віктор Янукович нагадав, що історична доля України є складною ще з часів Київської держави. Тому що географічно вона знаходиться на роздоріжжі, на кордоні між Заходом і Сходом.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Вплив двох таких різних цивілізацій не може не відбиватися на ментальності різних частин нашої єдиної, повторюю, єдиного народу. Саме через це протягом усієї своєї історії наш народ мав великі труднощі. Були колосальні втрати, були трагедії. Але при цьому завжди була воля людей до об’єднання України. Багато блискучих голів лягли за цю ідею», – йдеться в коментарі глави держави.

 «Україна залишиться неподільною. Це я вам гарантую. Поки я керую Україною – нікому не вдасться її розділити», – заявив Віктор Янукович.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 При цьому він додав, що політики повинні припинити боротьбу, оскільки впевнений, що народ впорається сам з тими проблемами, які зараз переживає країна.

 «Будемо відверті, часом за добрими намірами політиків стоїть елементарна боротьба за вплив на Україну. Наша держава незалежна. Народ – зрілий. Ми хочемо і можемо самі вирішувати долю нашої країни», – переконаний президент.

Читайте також: