fbpx
Політика

Олег Сало просить вважати заяву про відставку недійсною

Ми повідомляли про те, що голова Львівської ОДА Олег Сало написав заяву про звільнення. Сьогодні у Львові сотні мітингувальників зібралися в коридорах обласної державної адміністрації, і, давши губернатору ручку і папір, змусили Олега Сало написати заяву про звільнення. Після цього, інформація про написання губернатором заяви про відставку була поширена українськими ЗМІ.

 Пізніше, в ряді видань з’явилася заява голови Львівської ОДА, який просить вважати заяву про звільнення недійсною. У ЗМІ пишуть про те, що Олега Сало цю заяву написати змусили, погрожуючи губернатору розправою. «Я був і залишаюся вірним президенту України, розділяючи його державну позицію, його прагнення налагодити спокій і стабільність в Україні», – підкреслив Олег Сало, коментуючи подію сьогодні у Львові.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Нагадаємо, що призначення Олега Сала губернатором Львівської області була зустрінута у Львові з деякою часткою критики. Так, після призначення, глава львівської облорганізації ВО "Свобода" Ірина Сех зазначила, що головним завданням Олега Сала на посаді голови Львівської облдержадміністрації буде утримання влади будь-якою ціною, і що він буде готувати ґрунт для президентської виборчої компанії.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: