fbpx
Політика

І. Богословська прогнозує розкол Партії регіонів

І. Богословська: регіонали не змогли зібрати підписи на введення надзвичайного стану.

   Наразі немає всіх підписів членів фракції Партії регіонів за введення надзвичайного стану в Україні. Про це в ефірі Еспресо.TV заявила народний депутат, колишній член Партії регіонів Інна Богословська, повідомляє УНН.

 “Ми знаємо, що немає підписів всіх членів фракції, одностайності немає. Люди не змирились з тим, що їх використали. Не піднімали руки велика частина”, — зазначила Богословська.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За її словами, “була спроба обдзвонити депутатів, щоб зібрати підписи про позачергове засідання, щоб ввести надзвичайний стан. Цих підписів не зібрали”. “Перейдено межу — величезну партію намагались використати кишеньковим способом”, — зазначила депутат.

 При цьому Богословська прогнозує розкол Партії регіонів. “Серйозна тенденція — частина депутатів готові скласти мандати та поїхати з сім’ями. Інші намагаються довести, що не можуть існувати в Партії регіонів… Я гарантую, що протягом максимум півроку матимемо не тільки вихід окремих людей, а повний розкол партії”, — сказала депутат.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Нагадаємо, що напередодні секретар РНБО Андрій Клюєв запевнив, що влада не розглядає можливість запровадження надзвичайного стану. Також військові заперечили можливість участі військових у розгоні Євромайдану. Водночас у ЗМІ та соціальних мережах активно обговорюється тема можливості запровадження НС і нібито для цього влада намагалася зібрати підписи за проведення позачергової сесії ВР.

 Джерело: УНН

Читайте також: