fbpx
Новини світу

Жириновський вважає, що в Україні народилося нове покоління, якому наплювати на спільну історію

Жириновський вважає, що Росії не слід створювати Євразійський союз і затягувати туди Україну.

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський вважає, що Росії не слід створювати Євразійський економічний союз і затягувати туди Україну, а потрібно дочекатися, коли країни – сусіди попросяться до її складу в якості губерній.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це Жириновський сказав в Держдумі Росії перед обговоренням заяви "Про загострення ситуації в Україні".

"Народилося нове покоління, тому Митний союз завалиться теж. Припинити допомагати! Домогтися того, що самі приповзуть і будуть стукати в двері московського Кремля. Ось тоді прийняти на рівні статусу губернії або федерального округу. А ось такого союзу більше ніколи не вийде. Радянським Союзом вони ось як нагодувались! І Євросоюз валиться. Він впаде, а ми ще будемо створювати євроазіатський союз. Вже Назарбаєв у бік дивиться і Лукашенко. Тому треба думати тут, яку конструкцію робити», – сказав лідер ЛДПР.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

За його словами, в Україні народилося нове покоління, якому наплювати на спільну історію та спільні гуманітарні проекти.

Як вважає Жириновський, заклики "давайте дружити" марні. "Це зміна режиму. Не хочуть українці цю Партію регіонів, не хочуть Януковича, він їм противний, як Кучму не хотіли і навіть Ющенко не вберегли. А ми їм підсовуємо якісь філософські трактати – давайте разом. Та не хочуть вони разом! Це інша Україна вже, інші люди, це пізно вже робити", – упевнений Жириновський.

Читайте також:  Благодатний вогонь в Єрусалимі у Храмі Воскресіння не «сходить» – його запалюють і освячують

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: