fbpx
Політика

Жириновський упевнений, що Янукович не здасть владу

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський вважає, що в Україні є всі елементи громадянської війни. Про це він написав 22 січня на своїй сторінці в Facebook.

 «Там всі сили: і люди, які дійсно хочуть демократії, і просто цікаві, і екстремістська молодь, якій потрібна війна. Це анархія, махновщина в чистому вигляді», – йдеться в його повідомленні.

 При цьому Володимир Жириновський також висловив переконання, що президент України Віктор Янукович не здасть владу, оскільки нова влада відразу ж посадить його в тюрму, як він свого часу Юлію Тимошенко. Крім того, на думку Жириновського, повністю на підтримку Росії той також не перейде, так як «йому вигідно отримувати подачки з Заходу».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Але і з Заходом він не буде, так як Захід його теж посадить. Ось цей гнійник буде ще кілька років», – додав російський політик.

 Як сказав Жириновський, вихід із ситуації може бути один – розділ України за цивілізованим принципом – католики на Заході і православні на Сході.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Інакше ця бійня триватиме багато часу. І ми втратимо дуже багато коштів, а винні в цьому більшовики», – написав він.

 Водночас, лідер ЛДПР також допускає і можливість мирного перевороту у Верховній Раді.

 «Там є одномандатники, багато хто вже здригнулися, їх перекуплять, і більшість буде вже не у Януковича. Тоді вони змінять Конституцію і вже не тільки поженуть Януковича, але і ліквідують сам пост президента», – сказав він.

Читайте також: