fbpx
Політика

Тимошенко разом з усією Україною оплакує смерть мітингувальників

Екс -прем’єр України Юлія Тимошенко закликає представників правоохоронних органів, які беруть участь у зіткненнях в Києві, скласти зброю і перейти на бік країни. Про це йдеться в заяві Юлії Тимошенко, поширеній прес-службою «Батьківщини».

«Я звертаюся до всіх людей в будь-яких погонах держави Україна: не беріть кров українців на свої душі. Ні робота, ні зарплата, ні погони не гідні смерті вашої душі. Я закликаю вас звільнятися з лав найманих вбивць Януковича і переходити на бік країни… Покладіть зброю! Не стріляйте в тих, хто читає вірші Шевченка», – йдеться в заяві екс-прем’єра.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Також Юлія Тимошенко оплакує разом з батьками, разом з усією країною смерть мітингувальників під час зіткнень в Києві. Після такого, впевнена вона, Віктор Янукович не має морального права займати президентську посаду.

 «Я оплакую всіх мирних людей разом з їх батьками, разом з усіма, хто відчуває цей біль. Кров цих Героїв України на руках Януковича. Він особисто стріляв в них впритул в той час, коли зачитував привітання народу з Днем Соборності», – підкреслила Юлія Тимошенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 На завершення вона закликала українців повстати проти влади за своїх дітей, за своїх батьків і за себе. Ніякі переговори, впевнена вона, тут не допоможуть. Оскільки питання стоїть жорстко – або Янукович і його клан, або вільна Україна.

Читайте також: