fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ляшко висловив співчуття близьким загиблого активіста

Народний депутат України Олег Ляшко, коментуючи смерть одного з активістів на вулиці Грушевського, сказав, що це перший загиблий на громадянській війні, яку розв’язав президент Янукович.

 «Він прожив усього 22 роки. Здавалося б, все життя попереду, але звірі забрали у молодого хлопця життя. Цей Герой стояв на колонаді стадіону "Динамо". Сатанинський "Беркут" скинув його – і хлопець впав з висоти 13 метрів. А потім помер в лікарні», – написав він у себе на сторінці в Facebook.

 Як розповів Олег Ляшко, цю інформацію вже підтвердив Штаб Самооборони Майдану. За його словами, зараз він намагається через свої контакти знайти інші дані про загиблого, оскільки на даний момент навіть невідомі точно його ім’я та прізвище.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 При цьому депутат також попросив зв’язатися з ним в тому випадку, якщо у когось є якась докладна інформація про хлопця.

 «Його ім’ям називатимуть вулиці й університети. Його ім’я буде вилито золотими літерами на центральних площах українських міст і напалмом – на машинах спецпідрозділів. Якщо після цього ми не дамо режиму гідну відповідь – то ми бидло і раби», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Крім того, як сказав Олег Ляшко, відповідальність за смерть цього хлопця поділяють не лише правоохоронці та влада, яку вони оберігають, а й ті, хто проявить байдужість до цієї трагедії.

 «Приєднуйтесь до революції на Грушевського, щоб Герой Грушевського з неба дивився на нас і пишався нами», – додав він.

 Наостанок Олег Ляшко висловив щирі співчуття рідним і друзям загиблого.

Читайте також: