fbpx
Новини Євромайдана

Арсеній Яценюк: «Якщо куля в лоб – то куля в лоб, але чесно, справедливо і сміливо»

Виступаючи зі сцени Євромайдану, лідер опозиційної «Батьківщини» Арсеній Яценюк заявив, що протягом доби главою держави має бути прийняте рішення щодо вимог протестуючих.

На думку Арсенія Яценюка, «у нас є два шляхи». Перший шлях, як підкреслив лідер опозиції, – це зупинити кровопролиття і зберегти «життя кожної людини, яка є на цьому Майдані і в Україні. На цей шлях у нас залишилося 24 години». А далі Арсеній Яценюк зробив наступну заяву: «Якщо цього шляху не буде, скажу про себе: я з ганьбою жити не буду. Завтра підемо разом вперед, якщо куля в лоб – то куля в лоб, але чесно, справедливо і сміливо».

 Раніше ми повідомляли, що Віталій Кличко, виступаючи перед присутніми на Євромайдані, звернувся до представників силових відомств і пообіцяв захист кожному, хто перейде «на сторону людей». Крім того, Віталій Кличко підкреслив, що він буде відстоювати інтереси людей і що він, як і багато українців, хоче жити в країні, «де є закон, де немає беззаконня».

 Також повідомлялося, що Народна Рада закликала громадян об’єднуватися в загони Народної самооборони. Було також оприлюднено заяву «Про першочергові заходи щодо захисту прав і свобод громадян України та забезпечення громадського порядку».

 

За матеріалами: zn.ua

Читайте також: