fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Ультрас «Динамо» патрулюватимуть Київ?

Ультрас київського «Динамо» починають збирати загони самооборони. Про це стало відомо з повідомлення ультрас «біло-синіх», яке з’явилося в соцмережі «ВКонтакті».

 «Сьогодні вночі шістки чинної влади вивели на вулиці Києва продажних козлів – "тітушок"», – сказано у зверненні ультрас «Динамо».

 У повідомленні наголошується, що основна мета «тітушок» – бити людей, що підтримують ідею опору режиму Віктора Януковича. Крім того, «тітушки» пошкоджують автомобілі мітингувальників і завдають шкоди столиці України.

 Фанати київського «Динамо» закликають усіх небайдужих збирати «екіпажі самооборони» на автомобілях.

 «Беріть з собою засоби самооборони», – попереджають фанати «Динамо».

 У зверненні сказано, що «засоби самооборони» можна використовувати не тільки для пошкодження «гопників-бандитів» у Києві. Такі «засоби» можуть захистити мітингувальників від атак «тітушок», пояснили фанати.

 «Якщо є можливість носити бронежилет – одягайте», – порадили автори звернення.

 Координацію загонів самооборони в Києві планує вести ультрас-угрупування WBC. Втім, всім активістам також радять уважно стежити і за іншою інформацією. Зокрема, мітингувальникам пропонують стежити за інформацією від представників Автомайдану і Євромайдану.

 Після цього ультрас «Динамо» запевнили, що не виступають за якихось політиків. Також фанати «біло-синіх» стверджують, що не виступають «проти Росії і росіян». Головна мета таких дій, – захистити Україну і Київ, сказано в повідомленні.

 «Ми звертаємося до всіх фанатських рухів України: хлопці, не допускайте того, щоб люди з ваших рядів велися на "брудні" заробітки ! Всі, хто це читає: якщо Ваші знайомі отримують такі пропозиції, або знають людей, які підписуються під це – вплиньте на них», – наголошується в повідомленні.

Читайте також: