fbpx
Політика

Влада нагнітає напругу в центрі Києва – В. Кличко

Дві доби горить центр Києва, а президент не помічає цього – В. Кличко.

Напружену ситуацію в центрі столиці влада не хоче вирішувати мирно і тільки нагнітають напругу. Про це сказав лідер "УДАРу " Віталій Кличко під адміністрацією президента, передає УНН.

"Я терміново прийшов до Януковича, щоб вимагати припинити ескалацію насильства. І почати робити кроки до врегулювання гострої політичної кризи. А у Президента нараду. Дві доби горить у центрі Києва, а Президент сидить в двох кварталах і не помічає цього, – зазначив В. Кличко. – Те, що відбувалося минулої ночі, коли тітушкі виступали єдиним фронтом з міліцією, – показово. Це сценарій влади – придушити протести правоохоронцями та бандитами, створивши безлад і хаос. Насильство треба припинити негайно! Саме про це я говорив сьогодні з керівництвом спецпідрозділів на Грушевського ", – підкреслив лідер" УДАРу ".

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Він зазначив, що в Адміністрації у В.Януковича нібито була нарада, і він прислав Клюєва, Лукаш і Портнова. "Вони сказали, що Президент зателефонує мені, коли звільниться. Я поїхав на Грушевського, де священнослужителі стримують протистояння", – сказав В.Кличко.

Джерело: УНН

Читайте також: