fbpx
Шоу-бізнес

Вікторія Лопирьова: «Я щаслива, що поборола свої комплекси»

Телеведуча, володарка титулу «Міс Росія-2003» Вікторія Лопирьова і футболіст збірної Росії Федір Смолов святкують сьогодні річницю заручин. У своєму Instagram дівчина повідомила, що перебуває на сьомому небі від щастя. Адже поруч з нею – кохана людина.

«Рівно рік тому ми побралися. Тоді я й подумати не могла, що все-таки стану його дружиною. Сьогодні, я дуже щаслива! Щаслива, що поборола свої комплекси і що поруч зі мною мій чоловік!» – написала Вікторія Лопирьова.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

А всім «птахам вільного польоту» Вікторія Лопирьова порадила не боятися ризикувати в своєму житті, бо тільки так можна досягти успіху і знайти справжнє щастя.

Нагадаємо, Вікторія Лопирьова і Федір Смолов почали зустрічатися в серпні 2012 року. Через рік вони вирішили скріпити свої стосунки узами шлюбу. Але в останній момент наречена чи то злякалася, чи то насправді у неї виникли сімейні проблеми, весілля відклали на невизначений час. Найімовірніше, тоді Вікторія Лопирьова не могла побороти комплекси, про які сьогодні згадала, і не зважилася постати в новому статусі – уже дружини, а не вільної дівчини. Проте пізніше весільна церемонія таки відбулася. Правда, не в Москві, а на Мальдівах. І хоча офіційною її назвати не можна, шанувальники пари все ж сподіваються, що врешті-решт вони зіграють справжню традиційну весілля і у себе на батьківщині.

Читайте також: