fbpx
Політика

Віктора Януковича-молодшого цікавить, хто покриє збитки, завдані Україні

Екс-депутат Верховної Ради України Віктор Янукович-молодший написав у себе на сторінці в Facebook, що коли політична боротьба переростає у відкрите насильство і становить небезпеку для життя людей, то винні повинні за це відповісти. Як нагадав син президента, раніше він вже говорив про те, що ніякі протистояння не коштують людських жертв.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Водночас Віктор Янукович-молодший зазначив, що опозиція не віддає собі звіт про наслідки, до яких привели їх дії, тому не варто очікувати, що вона візьме на себе відповідальність за те що робиться.

 «Цікаво, хто покриватиме збиток, який понесла Україна, столиця і український народ?», – підсумував Віктор Вікторович Янукович.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, що в ході заворушень 19 січня, які почалися на вулиці Грушевського, був пошкоджений стадіон «Динамо» імені Лобановського, автомобілі правоохоронних органів, а також дорожня частина.

Читайте також: