fbpx
Економіка

Стан розрахунків з бюджетом у режимі онлайн – це можливо!

  З 5 грудня 2013 року на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів запрацював онлайновий сервіс – Електронний кабінет платника податків.

 Як і всі попередні сервіси, особистий кабінет зорієнтований на підвищення рівня комфорту при взаємодії із контролюючими органами та на скорочення витрат часу для відвідин органів доходів і зборів.

 Електронний кабінет платника податків, зокрема, дає змогу побачити стан розрахунків з бюджетом по податках і зборах, підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, перевірити звітність на наявність арифметичних помилок, переглянути подану звітність незалежно від способу її подання.

 До того ж використання електронного сервісу забезпечує доступ платника податків до податкового календаря, який нагадає користувачу терміни надання податкової звітності та сплати податків та зборів (обов’язкових платежів). Окрім цього, клієнт може переглянути свої облікові дані за даними Міндоходів.

 Разом з тим, нагадуємо, що вхід до Електронного кабінету платника податків здійснюється шляхом авторизації на веб-ресурсі Міндоходів за допомогою електронного цифрового підпису.

 У разі відсутності такого ключа, отримати його можна абсолютно безкоштовно за адресою: пров. Політехнічний, 5 А, кабінет № 7.

  За матеріалами: ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: