Жанна Фріске хвора на рак?

 Минулого тижня багато ЗМІ повідомили про те, що російська співачка Жанна Фріске важко хвора і екстрено відправлена ​​до Німеччини на лікування. Ну а тепер на офіційному сайті артистки з’явилося повідомлення про те, що 39 -річна Жанна Фріске хвора на рак.

 Після того, як ЗМІ написали про те, що Жанна Фріске хвора, її директор зі зв’язків з громадськістю Аниса Ашику спростувала цю інформацію, заявивши, що співачка здорова і знаходиться в Майамі. У понеділок Аниса Ашику виклала на сайті співачки заяву цивільного чоловіка Жанни Дмитра Шепелєва, в якому йдеться про здоров’я Жанни.

 Дмитро Шепелєв у важкі хвилини знаходиться поряд з Жанною і просить поставитися з розумінням до ситуації, що склалася. Дмитро Шепелєв написав: «Те, що довгі місяці залишалося виключно справою нашої родини, на жаль, кілька днів тому стало суспільним надбанням. При цьому ми хочемо припинити будь-які спекуляції і вважаємо, що шанувальники та небайдужі до Жанни люди мають право знати правду. Нашій сім’ї випало суворе випробування. Жанна хвора на рак. Ми продовжуємо боротися за неї і ні на хвилину не перестаємо вірити. Ми звертаємося до всіх із єдиним проханням підтримати нас добрим словом і молитвою. У найближчому майбутньому ми б хотіли утриматися від коментарів, для того, щоб незабаром повернутися до вас, я сподіваюся, з хорошими новинами. А зараз просимо дати нам зосередитися на єдино головному – здоров’я і життя Жанни. Побажайте нам добра».

Related Post

 Нагадуємо, що Жанна Фріске – популярна співачка і актриса, що отримала популярність завдяки участі з 1996 року у групі «Блестящие». У 2003 році Жанна пішла в сольну діяльність. Також Жанна Фріске спробувала себе в якості актриси, зігравши в таких картинах, як: «Нічний дозор», «Про що говорять чоловіки» і « Денний дозор».

 За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment