fbpx
Політика

Заворушення на Грушевського. Влада довела людей до межі – Ю. Тимошенко

Ю. Тимошенко: якби я була на волі, то теж пішла б на Грушевського.

Прес-служба "Батьківщини" оприлюднила звернення лідера опозиції Юлії Тимошенко щодо подій на вул. Грушевського 19 січня, в якому екс-прем’єр зазначила, що якби була на волі, то теж пішла б на Грушевського, бо свобода коштує такої боротьби, передає УНН.

"Я звертаюся до владної мафії, яка силою захопила Україну і занурила її в свою темну кримінальну дійсність! Чуєте, ви? Не смійте називати людей, які вийшли 19 січня на вул. Грушевського, злочинцями!", – зазначила Ю.Тимошенко.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Екс-прем’єр також зазначила, що саме влада довела людей до межі. "Ви вирвали з їх рук рятівний квиток до Європи, а тепер ви їм вішаєте ярлик провокаторів!?", – підкреслила вона.

 Ю. Тимошенко також зазначила, що для того, "щоб зупинити народ, ви повинні негайно і добровільно піти у небуття. Народ вимагає від вас зникнути з його життя і я їх в цьому повністю підтримую".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"А до вас, мужні сини і дочки України, я звертаюся зі словами підтримки і віри в вас! Боріться за Україну і нічого не бійтеся! У України, крім вас, немає ніякого захисту. Інакше народу з мафією не впоратися. Боріться! Ви – герої, хто стоїть в проломі за Україну.

Якби я була на волі, то була б з вами на вулиці Грушевського. Свобода варта такої боротьби", – підкреслила екс-прем’єр.

Джерело: УНН

Читайте також: