fbpx
Політика

Сергій Соболєв: “Від “Батьківщини “на переговори піде Турчинов”

 Народний депутат опозиційної партії «Батьківщина» Олександр Турчинов стане представником фракції на переговорах з керівництвом країни. Нагадаємо, що на даних переговорах будуть вирішуватися питання щодо врегулювання кризи в країні. Про це сьогодні, 20 січня, заявив заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв. За словами Соболєва, саме кандидатура Турчинова була прийнята на засіданні.
 
«На засіданні ми вирішили, що від нашої фракції на переговори відправиться Турчинов», – прокоментував ситуацію Сергій Соболєв в інтерв’ю lb.ua.
 
Крім цього заступник голови опозиційної фракції додав, що «Батьківщина» має одну вимогу до влади ще до того, як переговори будуть розпочаті.
 
«Ми просимо українську владу не публікувати ті закони, які приймала Верховна Рада в ході пленарного засідання 16 січня. Не можна допустити, щоб вони набули чинності офіційно», – додав Сергій Соболєв.
 
Нагадаємо, що в переговорному процесі української влади з опозицією, опозиційні фракції направлять по 1 представнику. Поки інформації від «УДАРу» і «Свободи» немає.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 

Сьогодні відбудуться переговори влади й опозиції (відео): 

Читайте також: