fbpx
Шоу-бізнес

Андрій Іскорнев вразив новим іміджем

Російський пластичний хірург і герой українського шоу «Холостяк 3» Андрій Іскорнев здивував своїх шанувальників новим образом.

 Андрій Іскорнев поділився зі своїми фанатами в соціальній мережі новим знімком, на якому продемонстрував свою нову стрижку. У коментарях до фотографії пыдписники фотоблог Андрія Іскорнева розсипаються в компліментах, і навіть твердять, що пластичний хірург Андрій Іскорнев став схожим на голлівудського красунчика Бреда Піта.

 Шанувальники Андрія Іскорнева почали писати в коментарях до фотографії: «Ну нічого собі який красень», «Андрію! Як вам добре! Як сказала б моя мама: "негіднику – все до лиця!!"», «Я думала – Бред Пітт», «Так, я теж про Бреда Піта подумала».

 Нагадуємо, що Андрій Іскорнев – герой третього сезону романтичного українського шоу «Холостяк». Андрій Іскорнев все ж знайшов свою другу половинку на проекті, незважаючи на те, що у фіналі вибрав зовсім іншу дівчину. Коханою Андрія є Ірина Скорикова – фіналістка шоу «Холостяк», яка покинула проект за кілька кроків до фіналу.

Читайте також: