fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Заворушення на вулиці Грушевського в Києві. МВС повідомляє про потерпілих правоохоронцях

Під час сьогоднішніх заворушень на вулиці Грушевського української столиці постраждали співробітники правоохоронних органів. У засобах масової інформації наводиться заява прес-служби столичного міліцейського главку, в якому сказано наступне: «Кілька правоохоронців відвезла "швидка" з різними травмами, серед іншого, опіки та забої». У міліції також наголосили, що така інформація є попередньою, а пізніше у МВС повідомили, що в результаті безладів на вулиці Грушевського постраждали більше 20 співробітників правоохоронних органів.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Сьогодні ввечері на вулиці Грушевського відбулися зіткнення між мітингуючими і співробітниками міліції. У ЗМІ пишуть про те, що під час заворушень був нібито підпалений ще один автобус правоохоронців.

 Раніше ми повідомляли, що дії мітингувальників змусили правоохоронців застосувати сльозогінний газ, передає кореспондент УНН. Пізніше правоохоронці нібито застосували водомет і мітингувальники змушені були відступити.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Також повідомляється про те, що лікарі "швидкої " надають людям допомогу прямо на місці подій.

 У столичному міліцейському главку заявили, що за фактом подій на вул. Грушевського відкрито кримінальне провадження за ст. 294 "Масові заворушення". Крім того, в міліції наголосили, що всім діям буде дана відповідна правова оцінка.

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: