fbpx
Новини Євромайдана

Яценюк: «Ви ж розумієте, навіщо відбулася бійня? Щоб легалізувати “Беркут” на Майдані»

А. Яценюк про події на Європейській площі: Відбулася бійня, щоб легалізувати "Беркут" на Майдані.

  Події на Європейській площі – це план, "щоб легалізувати "Беркут" на Майдані". Про це зі сцени Майдану заявив голова Політради ВО "Батьківщина" та фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає УНН з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

 "Ви ж розумієте, навіщо там відбулась бійня? Щоб легалізувати "Беркут" на Майдані. Вони (влада – ред.) вийдуть і скажуть – бачите, вони (активісти Майдану – ред.) пішли на силовий сценарій, і тому підуть зачищати Майдан", – підкреслив він.

 "Ми не для цього стояли тут два місяці. Не для цього мільйони українців чекають реальних змін в країні", – наголосив Арсеній Яценюк. Він підкреслив, що "засуджує насильство, яке відбулось щойно": "Це був не наш план. Наш план ми затвердили тут (на Майдані. – ред.). Прошу кожного, хто хоче дійсно майбутнього для нашої країни, виконувати наш план. В дисципліні, єдності, мудрості і терпінні – наша перемога. Наш мирний спротив приречений на перемогу, якщо ми будемо підтримувати і вірити одне одному".

 Арсеній Яценюк закликав майданівців не піддаватися на провокації. "Ми не допустимо того, щоб влада була отримана кровопролиттям і жертвами. Жодна влада в країні не вартує того, щоб ми втратили хоч одне людське життя", – підкреслив Арсеній Яценюк.

 Джерело: УНН

Читайте також: