fbpx
Право

Щодо хуліганів, які зірвали погони з працівника ДАІ, проводиться перевірка

За фактом протиправних дій щодо інспекторів ДАІ проводиться перевірка – МВС.

  За фактом протиправних дій стосовно інспекторів ДАІ розпочато перевірку. Правоохоронці закликають учасники масових акцій поважати закон та не втручатися в діяльність правоохоронних органів. Про це УНН повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

 Сьогодні близько 14.30 на Європейський площі у столиці виник конфлікт між водієм та інспектором ДАІ, який у складі автопатруля забезпечував безпеку дорожнього руху в центрі столиці. Працівник ДАІ зупинив автомобіль за порушення Правил дорожнього руху, а саме за порушення вимог дорожньої розмітки. Під час оформлення правопорушення до місця події підійшли кілька громадян, які почали закликати водія не погоджуватися з тим фактом, що він скоїв правопорушення. Трохи пізніше до них приєдналося ще близько 20 чоловік, які розпочали суперечку з інспектором ДАІ.

 У ході конфлікту активісти поводилися вкрай агресивно, погрожували правоохоронцю, зірвали погони, намагалися пошкодити патрульний автомобіль.

 Державтоінспекція закликає учасників масових акцій до поваги та неухильного дотримання законів України, а також нагадує, що право на мирні зібрання не дає підстави громадянам наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху та перешкоджати правоохоронцям виконувати їх прямі обов’язки. Крім того, до осіб, визнаних винними у скоєнні правопорушення, будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства.

 Джерело: УНН

Читайте також: