fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Суд оштрафував побитого під Межигір’ям пенсіонера

Вишгородський суд визнав жителя села Нові Петрівці – пенсіонера Петра Кацимона – винним в «словесному нападі» на співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, напередодні Петро Кацимон був побитий бійцями спецпідрозділу «Беркут». Про це стало відомо від активістів акції «Молитва біля дзвіниці колодязя», що розмістили відповідне повідомлення на сторінці свого співтовариства в соцмережі Facebook.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«18 січня, у вихідний суботній день, побитого бійцями "Беркута" 17 січня за бажання пройти по рідній вулиці в селі Нові Петрівці пенсіонера Петра Федоровича Кацимона визнали винним у "словесному нападі" на працівників правоохоронних органів», – сказано у зверненні активістів.

  У підсумку, повідомляють активісти, пенсіонера оштрафували за 185-ю статтею. Сума штрафу склала 136 гривень. Адвокат Петра Кацимона Ростислав Пукало вже готує апеляцію на таку постанову суду.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Раніше повідомлялося, що в п’ятницю, 17 січня, під час паломництва представників Автомайдану в селі Нові Петрівці під Межигір’ям бійці «Беркута» жорстоко побили пенсіонера Петра Кацимона.

Читайте також: