fbpx
Шоу-бізнес

Ольга Полякова відзначила ювілей в компанії крабів

Знаменита виконавиця Ольга Полякова вже кілька днів разом з родиною і друзями відпочиває на острові Маврикій. Тут вона і відсвяткувала свій 30-річний ювілей. Як пояснила зірка, ідея відсвяткувати день народження на острові прийшла до неї спонтанно. Дівчина порахувала, що замість того, щоб «витрачатися на плаття собі і частування гостям, дешевше відзначити день народження на Маврикії в компанії крабів». Їх же вона планувала використовувати як закуску на стіл.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Як пізніше зізналася Ольга Полякова, цей день народження був одним з найкращих в її житті, оскільки провела вона його в компанії найближчих людей. Не обійшлося в цей день і без святкового торта. Природно, Ольга Полякова і та тут встигла відзначитися, сунувши голову в торт. Цим «солодким» знімком ювілярка похвалилася у своєму Instagram.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Щодо віку, то з цього приводу співачка абсолютно не переживає.

 «Я не вважаю, що через це варто хвилюватися. Тим більше що напередодні взяла маркер і виправила дату в паспорті. Тепер мені знову 20 років! І так збираюся робити кожен раз, поки сама і всі оточуючі не заплутаються, скільки ж мені насправді» – розповіла Ольга Полякова.

Читайте також: