Біля барикади біля ЦУМу зібралися провокатори

Народний депутат України від партії «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив про те, що біля барикади біля ЦУМу зібралася група провокаторів, що складається приблизно з 50 осіб. За його словами, у них на руках пов’язки з п’ятьма лініями, що дуже нагадує символіку ЛГБТ, правда у тих сім ліній.

  «Виходячи з кількості людей, мета у них одна – попіаритися перед камерами», – написав Бригинець на своїй сторінці в Facebook.

 Як він зазначив, їхній лідер заявляє, що прийшла з українцями, звернувши також увагу на те, що йдеться про «панночку», яка підігравала Пилипишину проти опозиції на 223 окрузі, за що згодом була виключена Олегом Ляшком з його Радикальної партії.

 «Тепер вона скинула свою політичну маску і прямо виступає проти Майдану. Їй не подобається, що вулиці заблоковані», – розповів Олександр Бригинець.

Related Post

 Незважаючи на те що Олександр Бригинець так і не назвав ім’я цієї жінки, передбачається, що йдеться про Вікторію Шилову.

 Олександр Бригинець також повідомив, що його колега Андрій Парубій запропонував жінці разом з її активістами піти розблокувати від «Беркута» вулицю Банкову або Грушевського.

 «Але, звичайно, йти проти "Беркута" вони не будуть, тому що їм не за те заплатили. Так, поюліть перед камерами – це, будь ласка. Так що тут все спокійно. Тому повертаюся на Майдан», – підсумував депутат.

Leave a Comment