fbpx
Політика

Закон Олійника-Колесніченка спрямований на захист прав і свобод людини – автор

Прийнятий Верховною Радою 16 січня закон № 3879 «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів»та процесуальних законів про додаткові заходи захисту безпеки громадян» піде на користь українському суспільству, допоможе зберегти демократичний лад у країні. Зокрема, положення закону про екстремізм сприятиме утвердженню в Україні прав і свобод людини, захист особи і суспільства від злочинних посягань, утвердженню державного суверенітету країни і національної безпеки, миру і благополуччя в суспільстві. У цьому впевнений нардеп від фракції «Партії регіонів» Вадим Колесніченко.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Останнім часом, зазначив регіонал, Україна зіткнулася з хвилею екстремістської діяльності, спрямованої на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу, захоплення або утримання влади, розпалювання соціальної, расової, національної, етнічної, мовної та релігійної ворожнечі та ненависті, а також з масовими заворушеннями, порушенням громадського порядку, хуліганськими діями та актами вандалізму. Все це суперечить положенням Конституції та низці законів України. У зв’язку з цим 16 січня і був прийнятий закон Олійника -Колесніченка.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Прийняття закону свідчить про те, що Україна йде по шляху впровадження прогресивного юридичного досвіду передових світових демократій у сфері захисту прав і свобод людини», – заявив один з авторів документа Вадим Колесніченко.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: